Brandon Frank

/Over mij

Op dit moment studeer ik Creative Media and Game Technologies (CMGT) op het Saxion in Enschede waar ik de kant van Designer heb gekozen. Hier krijg ik onder andere les in 3D modeling, UX/UI design, webdesign en design thinking. Hiervoor heb ik Interaction Design gestudeerd en afgerond op het ROC van Twente waar ik voornamelijk bezig was met het designen van website’s en animaties.

Ik ben een persoon die graag actief meedenkt, een echte teamspeler en word graag betrokken als het gaat om het uitwerken van concepten.

Eerlijkheid staat bij mij voorop, ik heb een open persoonlijkheid en denk graag in oplossingen.

Tijdens projecten neem ik graag de leiding, ik zie direct waar iemand in uit kan blinken en wat zijn of haar kwaliteiten zijn. Van te voren maak ik een goed plan van aanpak en een strakke planning door middel van SCRUM. Met een duidelijke structuur en planning zorg je ervoor dat je teamgenoten weten wat ze moeten doen en anders zijn ze altijd welkom om advies te vragen. Samen met mijn team streven we naar succes!

Structuur en regelmaat zit er diep in bij mij, zonder plan is er geen uitwerking.

Ik ben altijd graag onder de mensen. Een gezellige avond op het terras of een leuke avond thuis met een film of een leuke game, count me in!