Brandon Frank

Think, Design, Deliver

Met mijn studie Interaction Design heb ik mij de tools eigen gemaakt om praktijk gericht te werken en te denken. Dit zal ik ook meenemen naar mijn vervolgstudie CMGT – Design (Saxion) om mijn kennis in de designbranche verder uit te breiden.

Ik ben een persoon die graag actief meedenkt, een echte teamspeler en word graag betrokken als het gaat om het uitwerken van concepten.

Eerlijkheid staat bij mij voorop, ik heb een open persoonlijkheid en denk graag in oplossingen.

Structuur en regelmaat zit er diep in bij mij, zonder plan is er geen uitwerking.

over mij

Wie ben ik ?

Op dit moment studeer ik Creative Media and Game Technologies (CMGT) op het Saxion in Enschede waar ik de kant van Designer heb gekozen. Hier krijg ik onder andere les in 3D modeling, UX/UI design, webdesign en design thinking. Hiervoor heb ik Interaction Design gestudeerd en afgerond op het ROC van Twente waar ik voornamelijk bezig was met het designen van website’s en animaties.

Ik ben altijd graag onder de mensen. Een gezellige avond op het terras of een leuke avond thuis met een film of een leuke game, count me in!

Tijdens projecten neem ik graag de leiding, ik zie direct waar iemand in uit kan blinken en wat zijn of haar kwaliteiten zijn. Van te voren maak ik een goed plan van aanpak en een strakke planning door middel van SCRUM. Met een duidelijke structuur en planning zorg je ervoor dat je teamgenoten weten wat ze moeten doen en anders zijn ze altijd welkom om advies te vragen. Samen met mijn team streven we naar succes!

Wat kan ik voor U doen?

Een complete huisstijl, een website of een (bedrijfs)animatie? Ik help u graag!
k

Graphic Design

Alles wat met huisstijlen, posters, affiches, visite kaartjes, brief papier kan ik voor u maken. Heeft u een ander idee? Neem contact met mij op.

Web Design

Alles wat te maken heeft met websites. Het ontwerpen/designen van websites, het bouwen van een website en het bouwen van een webshop.
I

Animaties

Dit kunnen zowel 2D of 3D animaties zijn. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen voor eventuele vragen.

Meest recente werk

Hieronder enkele projecten waar ik de laatste jaren aan gewerkt heb. Meer projecten kunt u vinden bij mijn portfolio.

Laten we samen iets moois maken!

Heeft u een fantastisch idee alleen weet u niet hoe u verder moet? Heeft u vragen? Wilt u uw website een complete make-over geven? Neem gerust contact met mij op!