Selecteer een pagina

Mijn projecten

Website - Ondernemen 2.0

Ondernemen 2.0 is geboren uit de passie van Patrick om ondernemers vooruit te helpen, zo snel en efficiënt mogelijk. In plaats van extra investeringen in personeel of dure software, kun je Patrick inhuren. Met de directe,
praktische hands-on aanpak van Patrick maakt hij een plan waarmee het bedrijf structureel gaat groeien.

Website / Logo redesign - Klasjiek

Na een lang en goed gesprek ben ik bezig gegaan om de eerste opzet van de website te maken. Tijdens dit process had ik goed contact met de eigenaar en heb ik een plan van aanpak gemaakt en haar laten zien wat ik precies van plan ben. Na grondig onderzoek te hebben gedaan, was ik erover uit dat er ook een re-styling nodig was voor het logo. Deze heb ik natuurlijk in goed overleg met met de eigenaar veranderd.

Flyer - Volkoren.tv

Belangrijk was dat mensen getriggerd worden om een abonnement aan te schaffen bij Volkoren TV. Dit werd aantrekkelijk gemaakt door een tab met flyers die uitgedeeld kunnen worden als ze op pad gaan om te filmen of klanten op bezoek krijgen.

Animatie/Film kook video - LikeMeat

Dit was een gerecht van het merk Like Meat. Like Meat verkoopt vleesvervangers en laat door middel van ‘tasty video’s’ zien dat je er heerlijke gerechten mee kan maken.
Ik moest de ruwe video’s editen. Editen houdt in: knippen, versnellen en animaties er doorheen.

Bedrijfsanimatie - DSS

De opdracht was duidelijk. De animatie moest laten zien wat Digital Sales Support precies kan doen voor een klant met behulp van snelle beelden, duidelijke teksten en een mooie voice-over.

Laten we samen iets moois maken!

Heeft u een fantastisch idee alleen weet u niet hoe u verder moet? Heeft u vragen? Wilt u uw website een complete make-over geven? Neem gerust contact met mij op!

13 + 13 =